Default company panoramic image
Logga 20wav.001

We are Voice

We are Voice is creating a music service and a network for the choral movement

 • Stage Product In Development
 • Industry Media and Entertainment
 • Location Stockholm, Sweden
 • Currency SEK
 • Incorporation Type Not Incorporated

Company Summary

En av världens största folkrörelser är körrörelsen. 1 miljon av Sveriges befolkning sjunger i kör och alla söker efter verktyg som gör det roligare och enklare att sjunga tillsammans. We Are Voice erbjuder körrörelsen för första gången en gemensam kommunikationsplattform med en musiktjänst i centrum, samt ett festivalformat som i Sverige ska ske på Friends Arena. Alla bitar är på plats för att sjösätta We are Voice i Sverige och på global nivå.

Team

 • Varit frontman i det internationella popbandet BWO. Startat musiktjänster via TeliaSonera samt jobbat med sponsorskap och marknadsföringsstrategier. Även drivit ett produktionsbolag som producerar och säljer TV format. Har en väldigt god och bred insyn i hur musikbranschen fungerar

 • Default avatar
  Simon Ljungman
  CNO ansvarig för kommunikation mot körrörelsen

  Artist, körledare och arrangör som är drivande i utvecklingen av såväl ”alla kan sjunga-körer” som körsång på musikhögskolan. Gitarrist och sångare i Augustifamiljen som bl.a. syns i ”På Spåret” och i Håkan Hellströms kompband.

 • Default avatar
  Fredrik Berglund
  CCO och Vice VD ansvarig för musikkatalog och kommunikation mot körer

  Erkänd körledare, arrangör och artist. Utbildad körpedagog och dirigent som undervisar i körsång på flera av landets ledande musikutbildningar.

 • Spenderat de senaste 15 åren i digital reklam och jobbat globalt med varumärken som Nike, Coca-cola, Nokia, Yahoo!, Starbucks och Absolut Vodka. Han var delaktig till att göra byrån Farfar framgångsrikt. Arbetat som Creative Director på byrå i Nordamerika, och kommer senast från en roll som Digital Chef på reklambyrån McCann i Stockholm.

 • Default avatar
  Oskar Sundberg
  CPO Produkt och användarvänlighet

  Prisbelönt marknadsförare, men en utvecklare i hjärtat. Han drev digitala avdelningen på Sveriges största oberoende PR-byrå, och dessförinnan arbetade för byråer som R/GA, Great Works och Perfect Fools. Han arbetar även som lärare och föreläsare bland annat som kursansvarig för Teknik & Design på Hyper Island.

 • Lång erfarenhet att bygga digitala tjänster och kommer ansvara för den tekniska plattformen och arkitektur, han har djup teknisk kompetens som sträcker sig ifrån drift- och nätverksrelaterade kunskap till databasmodellering och systemutveckling, under de senaste åren har fokus varit på team-lead och effektiva processer i utvecklingsprojekt.

 • C6575d30 1667 489b 9485 a3ebf76617a2
  Active Chairman

  Entrepreneur and active angel investor. Previously a partner at management consulting firm McKinsey and Company, and went on to found and build up an international renewables business, Vireo Energy AB within the Kinnevik Group. Warren is an active angel investor in, and advisor to, a number of disruptive start-ups in Sweden and internationally. Warren brings expertise in strategy, business development, capital raising and scaling businesses.